Widerøe brummer videre

Mine første flyturer var med Widerøe- jeg husker ikke flytypen men jeg husker at det var noe betryggende med den brummende lyden fra propellene-man hørte at flyet gikk rett og slett. Når jeg senere begynte å fly med jetfly var det litt skummelt- en motor som bare suger luft liksom, det var ikke helt den samme trygge følelsen. De siste årene har jeg nesten utelukkende flydd med jetfly og jeg tenker ikke så mye over det lenger- men når jeg en sjelden gang skal fly regionalt og bruker Widerøe får jeg den samme følelsen som jeg gjorde for mange år siden. En trygg følelse fra brummende propellmotorer som følger meg helt frem. Av og til er det fint at noe ikke forandrer seg.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.