Verdens kuleste barbershops

ferie
Verdens kuleste barber shops! 


Hvis du skal på ferie til en av verdens storbyer, så er sjansen stor for at du kan kombinere dette med frisering og kultur på øverste nivå. Vi snakker da ikke om om frisering av hår på hodet, men skjegg. «Barber shops» er en perfekt måte å kombinere velvære med kultur. Vi har derfor med hjelp av Lonely Planet og Google så har vi kommet frem til de beste stedene å stusse skjegget når du er på storbyferie.

1. Argyle League, Houston 
Houston er en by som kanskje ikke veldig mange forbinder med storbyferie, men den er absolutt verdt å besøke. Hvis du i tillegg har skjegg så er Argyle League en ennå bedre grunn til å ta turen. Her får du oppleve en tradisjonell barbering, skrøne historier fra Vilde Vesten og rustikke møbler. Ryktene sier også at man kan få servert en kald pils i stolen!

2. Baxter Finley, Los Angelse
Hvis du er hipster, en 50 åring som føler seg som en 30-åring eller bare glad i å besøke hippe steder da er Baxter Finley for deg. Dette er kjent som stedet der kjendisene og de «kule gutta» får seg en klipp. Med et erke Amerikansk preg så er dette uten tvil en kjempe opplevelse å krysse av «bucket listen».

3. Brent Pankhurst, London 
Her kan du sitte i en stol som er laget av Bentley Motors. På kundelisten står Englands rugby landslag og Craig David for å nevne noen. Dette er ren luksus i alle ledd og kan virkelig anbefales. En perfekt måte å slå ihjel litt tid mens din bedre halvdel går på shopping.

4. Fellow Barber, NYC 
Dette er en «folkelig» shop hvor du kan møte på alt i fra skjeggete superstjerner til den lokale mannen i gata. Her er det «drop in» så man slipper å bestille tid i forkant. Hvis du drar dit midt på dagen så vil det være et yrende liv og en atmosfære som er umulig å beskrive. En perfekt måte å snakke litt med de lokale og noen impulser av Brooklyn.

5. Barber & Parlour, London
Dette er en sjappe med et veldig morsomt konsept. Her kan du få klipt skjegget, spise mat og ta seg en drink. Et perfekt sted å besøke med kameratgjengen eller om du kun vil oppleve litt velvære og luksus. Her må man bestille time i god tid før!

Dersom du ser på det som helt usannsynlig at din bedre halvdel ikke kommer til å tillate deg denne luksusen eller at du f.eks ikke har råd til det. Ikke fortvil, da finnes det noen alternativer for deg som fortsatt kan gi deg velvære når du er på tur.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.