Tips til ferie i Key West -Florida USA

Key West, Florida har mye å by på, fra vakre strender til historiske landemerker og kulturelle opplevelser. Her er 10 ting du kan gjøre i Key West:

Utforsk Old Town: Dette er det historiske området i Key West og har mange vakre gamle hus og bygninger, butikker og restauranter- det er utfyllende informasjon om Old Town lenger ned i artikkelen.

Besøk Ernest Hemingway Home and Museum: Dette er huset hvor den berømte forfatteren bodde i mange år, og det er nå et museum.

Ta en tur til Key West fyrtårn: Denne historiske fyrtårnet tilbyr fantastisk utsikt over øya og havet, blåfargen på havet her er helt utrolig!

Nyt en dag på stranden: Key West har mange vakre strender, inkludert Smathers Beach, Higgs Beach og Fort Zachary Taylor Beach.

Ill.foto- «Muscle Beach sign» by Charlie Brewer from Sydney, Australia – The old Muscle beach. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons

Dra på båttur: Det er mange båtturer tilgjengelig i Key West, inkludert snorklingsturer, delfinturer og solnedgangsturer.

Besøk Key West Butterfly and Nature Conservatory: Dette er en flott opplevelse for naturelskere og som ønsker å se vakre sommerfugler.

Utforsk Mel Fisher Maritime Museum: Dette er et spennende museum som viser arkeologiske funn fra skip som har sunket utenfor Key West.

Dra på sykkeltur: Key West er en sykkelvennlig by, og det er mange sykkelutleie selskaper som tilbyr guidede turer.

Utforsk Duval Street: Dette er hovedgaten i Key West og har mange butikker, restauranter og barer.

Delta på en solnedgangsfeiring: Key West er kjent for sin vakre solnedgang, og det er mange steder som tilbyr solnedgangsfeiringer, inkludert Mallory Square og Sunset Pier.

Mer informasjon om Old Town:
Old Town er det historiske området i Key West, og det er en av de mest populære turistområdene på øya. Området ligger langs Atlanterhavet og strekker seg fra White Street i vest til Truman Avenue i øst og fra Key West Bight til Atlantic Boulevard i nord.

Old Town er kjent for sine vakre, gamle hus og bygninger som stammer fra 1800-tallet og tidlig 1900-tall. Mange av disse husene er nå restauranter, butikker, og kunstgallerier, og de fleste er i pastellfarger som gir området en sjarmerende og pittoresk følelse.

Noen av de mest populære attraksjonene i Old Town inkluderer Ernest Hemingway Home and Museum, som ligger i en vakker bygning fra 1851, Harry S. Truman Little White House, som var presidentens feriebolig, og Key West Lighthouse and Keeper’s Quarters Museum, som gir en flott utsikt over øya.

Old Town har også mange fine restauranter og barer, og det er en flott spasertur langs Duval Street, som er hovedgaten i området og har et pulserende uteliv. Old Town er også hjem til Key West Cemetery, som har noen interessante gravsteiner og historiske markører.

Alt i alt er Old Town en fantastisk destinasjon for de som ønsker å oppleve Key West sin rike historie og kultur, og det er et flott sted å tilbringe en dag med å utforske og nyte alt dette området har å by på.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.