Studere i Thailand?

Fly

Fly til varmere strøk

Har du lys til å studere utenlands? Har du tenkt på å studere i Thailand? Ikke det nei? Det er ikke så overraskende. Svært få nordmenn tenker på muligheten for å studere i Thailand når de vurderer utenlandsstudier. Det er egentlig litt rart, fordi mange nordmenn reiser vært år på ferie til Thailand, og det har etterhvert blitt en god del nordmenn som har bosatt seg fast i Thailand.

Nordmenn har alltid latt seg tiltrekke av varmere strøk, spesielt fordi vi ikke har det så veldig varmt i Norge. Først var det Spania og Mallorca, så ble det hele verden, men Thailand har pekt seg ut som en annerledes destinasjon for mange Nordmenn. Nordmenn som reiser til Thailand, vender nemlig svært ofte tilbake til Thailand på nye ferier. Dette flotte landet med det behagelige klimaet, og de gode prisene er nemlig å regne som en klassiker blant feriedestinasjoner for nordmenn. Så hvorfor ikke kombinere en fantastisk opphold i Thailand med å studere? Med rett studieteknikk kan du studere hvor du vil!

Hva kan du studere i Thailand

De vanligste tingene for internasjonale studenter i Thailand å studere er økonomiske fag, tropemedisin, kulturstudier og internasjonale relasjoner. Man kan ta hele eller deler av graden sin under studiene i Thailand. Mange velger også å studere ting innen helse og tradisjonell medisin, eller ting innen selvutvikling. Man kan nemlig også betrakte utenlandsstudiene som en form for selvrealisering eller en slags dannelsereise. Slik sett kan studier i Thailand være et fint alternativ til mer tradisjonelle friår som for eksempel å dra på folkehøyskole som er veldig populært i Norge. Å ta et år med studier i Thailand vil i mange tilfeller være mye billigere enn å dra på folkehøyskole.

Hva du skal studere i Thailand er helt opp til deg. Thailand har gode universiteter i mange ulike grener, og du står fritt til å velge om du vil studere noe som er relevant for landet (for eksempel kulturstudier eller religionsstudier hvor du ser nærmere på den budhistiske kulturarven til Thailand), eller om du vil studere noe helt annet. Det viktigste er at du studere noe du har lyst til å studere. Å studere noe som du ikke har lyst til å studere, vil være dumt uansett om du studerer i Thailand eller andre steder.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.