Reisetips til Spania sin hovedstad Madrid

Madrid er en fantastisk by med mye å se og oppleve, og det er ikke uten grunn at Madrid er en av de mest besøkte turiststedene (byene) i verden… . Her er noen reisetips for Madrid:

1.Besøk Prado-museet: Dette er et av de viktigste kunstmuseene i verden og har en utrolig samling av malerier fra kjente spanske og internasjonale kunstnere.

2. Utforsk El Retiro-parken: Dette er en av de største parkene i Madrid og en flott måte å tilbringe en ettermiddag på. Parken har innsjøer, fontener og vakre hager.

3. Spis tapas: Madrid er kjent for sine tapasbarer, og du bør definitivt prøve noen av de lokale spesialitetene som Patatas Bravas, Croquetas og Jamón.

4. Besøk Plaza Mayor: Dette er en av de mest populære torgene i Madrid og har en rik historie og vakker arkitektur.

5. Utforsk Puerta del Sol: Dette er et annet populært torg i Madrid, og det er også stedet hvor du vil finne det berømte urverket som markerer det nye året.

Plaza de Sol Foto:Onar Vikingstad/wikimediacommons

Plaza de Sol Foto:Onar Vikingstad/wikimediacommons

6. Gå på shopping: Madrid har noen fantastiske shoppingmuligheter, spesielt rundt Gran Vía og i Salamanca-distriktet.

7. Se en fotballkamp: Hvis du er en fotballfan, bør du definitivt prøve å få med deg en kamp på Santiago Bernabéu stadion, hjemmebanen til Real Madrid.

8. Besøk Det kongelige slottet i Madrid: Dette er et av de største slottene i Europa og et flott sted å lære om den spanske kongelige historien.

9. Ta en tur på toget til Segovia: Segovia er en vakker by utenfor Madrid, og en tur på toget vil gi deg fantastisk utsikt over det spanske landskapet.

10. Nyt utelivet: Madrid har et fantastisk natteliv, og du vil finne en rekke barer og klubber som holder åpent til langt på natt.

Flere tips:
Storbyferie i Madrid

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.