Reisetips til Bilbao en storby nord i Spania

Bilbao er en vakker by nord i Spania som tilbyr en unik blanding av gammel og ny arkitektur, kunst og kultur, mat og vin. Her er noen reisetips for å nyte en storbyferie i Bilbao:

Guggenheim-museet: Dette er en av de mest kjente attraksjonene i Bilbao og en av de viktigste museene for moderne og samtidskunst i verden. Museet er kjent for sin unike arkitektur og inneholder en rekke utstillinger fra noen av verdens mest kjente kunstnere.

Casco Viejo: Dette er den eldste delen av byen, og her finner du en rekke historiske bygninger og smale gater med mange kafeer og butikker. Det er også en flott destinasjon for å nyte det baskiske kjøkkenet.

Bilbao Fine Arts Museum: Dette er et annet viktig museum i Bilbao, og det er spesielt kjent for sin samling av baskisk kunst. Museet inneholder også en rekke internasjonale utstillinger.

Euskal Museoa: Dette museet er dedikert til baskisk kultur og historie, og er et flott sted å lære mer om regionens unike arv og tradisjoner.

Bilbao

Bilbao Foto: «Serantes Panoramica» by Haresgod – Own work. Licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Serantes_Panoramica.jpg#mediaviewer/File:Serantes_Panoramica.jpg

Mercado de la Ribera: Dette er en stor matmarked som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale produkter. Det er et flott sted å smake på det baskiske kjøkkenet, og du kan også kjøpe gaver og suvenirer.

San Juan de Gaztelugatxe: Dette er en liten øy utenfor kysten av Bilbao, og det er et populært reisemål for turister. Øya er kjent for sin fantastiske natur, inkludert en gammel kirke og en lang trapp med fantastisk utsikt.

Bilbao havnepromenade: Dette er en flott destinasjon for en spasertur langs vannet. Promenaden tilbyr fantastisk utsikt over byen og elven Nervión, og det er mange barer og restauranter langs veien.

Baskisk kyst: Hvis du vil utforske mer av regionen, kan du ta en tur langs den baskiske kysten. Det er mange flotte strender, små byer og landsbyer å utforske, og det er en flott måte å oppleve den lokale kulturen på.

Bilbao er en spennende og interessant by å besøke, og det er mange forskjellige attraksjoner og aktiviteter å nyte. Uansett hva du velger å gjøre, vil du garantert ha en minneverdig og hyggelig ferie i denne vakre byen.

Glem ikke at Bilbao også har et fotballag som er blant de beste i Spania- Athletic Bilbao hvor alle spillerne i utgangspunktet skal ha tilknytning til Baskerland, et utslag av den sterke trangen til distanse fra MAdrid som finnes her.

Flere tips:
Storbyferie Bilbao

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.