Reis til Telemark!

Ferie i Telemark

I Norge finnes et fylke som er vel verdt et besøk, nemlig Telemark! Her finner du mye du kan finne på å gjøre under din reise. Telemark er et stort fylke på sørlandet og man kan komme seg dit med buss eller tog i tillegg til bil selvsagt.

Hørt om sommarland? I Bø i Telemark er det nemlig der den store vannparken er, der mange fra både Norge og utlandet kommer og besøker. Magesuget -som er den største vannsklien i norge- kan være skremende for mange, ellers er det mange andre sklier som er mildere. De åpner tidlig på dagen og er oppe til sent ettermiddag. Med dette været vi har hatt i sommer kunne en tur dit være akkuratt det du / din familie ville hatt godt av. I Bø er det kino i Gullbring, sammen med et basseng for de som liker å bade med et boblebad som kan være godt å slappe seg av etter en hard dag. Av og til spiles det fotballkamper der laget heter Skarphedin, der resulatene mangler til at de spiller høyt oppe i divisjonene. Da kan det være lurere å besøke Skien, der Odd spiller i Eliteserien med mye bedre resultater og av og til UEFA kamper. Kjører du fra Sommarland ned til Bø sentrum vil du finne til venstre for deg en stor fotballhall, men husk å sjekke åpningstidene om du vil inn der og trimme litt
.
Om du liker småsteder anbefaler vi Lunde, Gvarv og Ulefoss. Stor byene er Skien og Porsgrunn og der kan det være morro å besøke deres shopping sentre, i Porsgrunn heter det «Downtown» og i Skien «Herkules».

Du kan reise rundt med tog eller buss (om du ikke vil bruke bil), men om du vil bruke mange dager på reisen anbefaler vi buss for mer komfort. Av mat anbefaler vi «Pizzafjoset» i Bø og «Kina restauranten» som tilbyr pizza noe de er ekspert på mens «Kinaen» som den kalles er god på mix av grønnsaker og gode middager for mindre penger. Vil du få en innblikk av råne-kulturen kan du henge ved togstasjonen der mange biler kjører rundt og stopper ved gatekjøkkenet for å spise noe mat.

God tur om du velger å besøke Telemark!

Gjesteartikkel:
Artikkelen er skrevet av Andreas som har flere nettsider blant annet Kjøp Bitcoins

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.