Malia og Hersonissos – Kretas Ibiza

For en del år tilbake begynte det som ser ut som en koloni å vokse midt på Kreta, kjent som Malia & Hersonissos. Disse stedene ligger 34 kilometer øst fra Heraklion, som er hovedstaden på Kreta. De eldre begynte gradvis å miste forstand og ro etter at flere og flere barer og diskotek ble laget i rekordfart, alt fra hip hop musikk til rolige pop sanger.
[​IMG]​
De fleste barene er idag engelske og de fine vertinnene som jobber for de ulike barene venter i kø på festglade mennesker som går forbi med tilbud om «free shots», mao. gratis alkohol drinker, selv om de aller fleste er 99,0% juice.

Hellas er kjent for den tilbaketrukne livstilen og mange turister får oppleve dette ved en vandringstur i ørkenområdene, ved strandkantene i et forlatt sted eller oppe i fjellene. Men Malia og Hersonissos er meget forskjellig fra det. Her festes det til morgenkvisten og dansingen ser ut til aldri å ta slutt. Det finnes noen historier som er verdt å fortelle for å gi et glimt av de 2 byene som har dette flotte nattelivet å tilby. Her kan du se noen av barene- Barer på Malis

Den fulle søppelmannen. Vi får begynne med den sprøeste av alle. Sent på natten bestemte en turist som ferierte på Malia & Hersonissos området å sove. Han la seg likesågodt inne i en søppelcontainer for å sove ut rusen der. På morgen så kom søppelbilen for å plukke søppelet som nok luktet vondt der i varmen uten at festløven våknet av det. Det endte med at søppelcontaineren ble tatt opp av bilen for så å bli kuttet i biter for å ha mer plass til mer søppel. Denne festløven døde da momentant.

De utendlanske enkene. Noen turister bestemte seg for å kopiere den greske stilen som de eldre enkene bruker, det er svarte kjoler. Det var bare det at de var nakne under uten truser. De gikk stolte i gatene som om de på en måte hadde kommet nærmere Kreta og kulturen og viste likesågodt underlivet til de mange andre som stirret med åpne øyne. De ble sendt til retten og måtte reise fra Malia & Hersonissos samt at de fikk en bot med seg på kjøpet.

Malia & Hersonissos anbefales på det sterkeste for de som vil være oppe lenger og danse. Fine strender, mange ulike barer og musikk sjangrer å velge fra og mange festglade mennesker i gatene. Mèn langvarig opphold tror vi gjør mer skade enn glede.

Generel informasjon om Kreta.

På det sydligste stedet av Hellas ligger øya Kreta som hjertet av middelhavet. Kreta er et velsignet land som for flere tusen år har vært kulturell og en turistattraksjon av de 3 kontinentene, Europa, Asia og Afrika.

Det er fødestedet til Zeus, som blomstret under den ærefulle Minoiske sivilisasjon der det levde store personligheter av kultur som den store tegneren Domenicos Theotokopoulos, (kalt: El Greco) og Nikos Kazantzakis, forfatteren av den kjente Zorba The Greek.

Om forfatteren:
Artikkelen er en gjesteartikkel skrevet av mannen bak Låne penger

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.