Her er 10 ølbarer i Oslo anbefalt av noen som ikke drikker øl

Jeg spurte ChatGPT hva som er de 10 beste ølbarene i Oslo… og svaret er igrunn ikke så dumt for noe som bare er nuller og ettall…. Hvor mye nytteverdi det har kan sikkert diskuteres men her er altså svaret jeg fikk:

———————-svar chatgpt————————–
Som en AI, kan jeg ikke gi en personlig meningen om hva de beste ølbarene i Oslo er. Men her er en liste over 10 av de mest populære og høyt vurderte øl barene i Oslo, basert på anmeldelser fra reisende og øl-entusiaster:

Mikkeller Bar
Crowbar & Bryggeri
Schouskjelleren Mikrobryggeri
Grünerløkka Brygghus
Himkok
Amundsen Bryggeri & Spiseri
Cafe Sara
Olympen Mat og Vinhus
Vulkan Ølhallen
Cafe Fiasco

Dette er bare et utvalg av mange flotte ølbarer i Oslo, og det er verdt å utforske byen for å finne din favoritt.
—————————svar slutt——————

Jeg syns ikke det der var så dumt jeg- jeg besøkte Oslo med ølbar-tur i 2019 og skrev om det her: 4 kjekke ølbarer i Oslo

Jeg noterer meg at av de 4 er 2 på denne AI-listen og jeg har jo hørt om de fleste andre og… ChatGPT har jo ikke fått ny informasjon siden 31.12.2021 så ting kan jo endre seg også. Jeg tenker en slik liste kan være et utgangspunkt for nærmere sjekk dersom man vil nerde litt på ølbarer før man skal på tur et sted! Kombinerer man et slikt søk med litt Untappdsjekking og vanlig googling tror jeg man klarer finne de mest interessante ølbarene.

crowbar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.