Gardermoen Airport Hotel

ferie

Behøver du overnatting i nærheten av Oslos lufthavn – Gardermoen? Da vil du neppe finne et mer gunstig alternativ enn Gardermoen Airport Hotel. Hotellet ligger kun fire kilometer unna selve flyplassterminalen, og gjør alt de kan for at ditt opphold skal kunne tilrettelegges dine behov. Hotellet kan bestilles på blant annet på hoteller Gardermoen, men også hos de fleste andre hotell-sammenligningssider.

Om hotellet
Gardermoen Airport Hotel huser hele 179 rom, og er dermed et av de større hotellene på Gardermoen. Her finnes det rom tilpasset den som reiser alene, familien eller bedriften. Prisene er også rimelige, og frokost er inkludert for alle hotellets gjester. Utover dette er standarden relativt enkel, men moderne. Hotellet passer best for overnattende som trenger et sted å oppholde seg når de kommer eller skal reise fra flyplassen.

Transport og parkering
Gardermoen Airport Hotel har eget parkeringshus som kan oppleves som en del rimeligere enn de frittstående parkeringsplassene på lufthavnen. Dersom man ikke ønsker å komme med egen bil, så har hotellet naturligvis transport til flyplassen. Hvert 20 minutt – til alle døgnets tider – kommer en shuttlebuss for å plukke opp hotellets beboere som skal ut og reise.

Fasiliteter
Hotellet vil også være midt i blinken for bedrifter som ønsker å samle de ansatte. Med landets nasjonale flyplass kun en busstur på 5-10 minutter unna, kan man holde konferanser og kurs på Gardermoen Airport Hotel. De har tre møterom som har en totalkapasitet på 100 personer, og er behjelpelige med å skreddersy opplegget for bedriften din i form av servering og utstyr.
Gardermoen Airport Hotel har også en enklere restaurant som serverer måltider til alle døgnets tider. Frokost er som nevnt inkludert for gjestene. Restauranten holder åpent selv når de tidligste flyene på morgenen går, eller ved sen ankomst om kvelden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.