Dette bør du ta med på din neste charterferie

Mange som reiser på sommerferie, reiser med charter selskaper. Men, hva skal du egentlig huske å ta med deg på din neste charterferie?

Nordmenn flest reiser fortsatt på charterferie om sommeren og denne ferien er ett av årets høydepunkter for mange. Det er derfor viktig at det blir en god ferie. Med litt planlegging av hva som skal skje på ferien samt hva dere skal ta med, så er sjansene for suksess mye større. Derfor lønner det seg å ta et lite feriemøte i forveien, sjekke hva dere kan oppleve på stedet, hvilke utfluktsmuligheter som finnes samt lage en liste over hva dere skal huske å ta med på charterferien.

Lag en enkel pakkeliste

Når det nærmer seg avreise så er det på tide å finne ut av hva som skal med i kofferten. Selv om det er en ferie, så har det likevel en del å si hva dere har med på turen og, ikke minst, at dere husker det hele. Lag en liste for hvert enkelt familiemedlem, så er dere sikre på at dere får med dere alt. Ta gjerne med et eller to varme plagg om det skulle bli litt kjølig en kveld. Det kan også lønne seg å huske på å ta med seg et lite reiseapotek. Litt avhengig av hvor dere skal på charterferie, så er det ikke alltid det er enkelt å få kjøpt den medisinen dere kan få bruk for og derfor bør dere pakke med det mest nødvendige. Ikke glem solkrem, ladere til mobiltelefonene og litt godt lesestoff til solsengen. Solbriller (se ulike varianter med polariserte glass hos Brillz) kan det også være godt å få med, og ikke glem de minste barna om dere reiser med små barn. De trenger også beskyttelse i form av solfaktor og kaps med skygge.

Barcelona Foto:Sergi LArripa/wikimediacommons

Barcelona Foto:Sergi LArripa/wikimediacommons

Dere bør i tillegg tenke på at det ofte er mye folk om bord på et charterfly og dermed kan det fort bli varmt om bord i flyet. Sørg derfor for at dere reise i lette og behagelige klær, gjerne lag på lag slik at det er enkelt å ta av eller på alt ettersom.

Aktiviteter

Når dere er på charterferie sammen er det selvsagt tid for å kose seg og slappe av, nyte hotellets eller ferieleilighetens svømmebasseng eller stranda. Men dere bør kanskje også pakke med litt aktiviteter som ungene kan kose seg med på flyturen eller noe dere kan gjøre sammen mens dere er på ferie. Ta med spillekort, yatzy, et brettspill eller andre aktiviteter som familien liker å gjøre sammen. Om dere pakker det slik at det er lett tilgjengelig, så kan dere bruke det allerede når dere kommer om bord på flyet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.