Britiske reisetips for deg som vil blande ferie og sport

For deg some er godt vandt med å reise finnes det ofte noe ekstra ved en destinasjon som gjør det attraktivt å reise nettopp dit. Et arrangement er ofte en stor del av dette, og det finnes få arrangement med mer spenning enn sportsturneringer.

Golf i St Andrews
Om du enda ikke har besøkt denne lille perlen langs den Skotske kysten er det vel verdt et besøk. St Andrews, bedre kjent som golfens hjemby, er full av muligheter for å både spille eller se golf på en av de mange banene i området. I denne lille byen finnes det massevis av restauranter og spisesteder som kan friste både tilskuere og spillere. Hvert år spilles Alfred Dunhill Links Championship der, første uken i oktober. Årets turnering finner sted mellom den 1. til 4., og hvert år er det en god blanding av både kjendiser og toppspillere som tar turen. Om du heller vil se The Open, spilles den her igjen i 2021, så det er kanskje ikke så dumt å planlegge turen allerede. Den enkleste måten å komme seg hit er å fly til Edinburgh og arrangere transport direkte til byen som ligger en drøy time unna. Ellers finnes det også togforbindelser og buss hit.

Tennis i London
London er en by full av muligheter uansett hva som interesserer deg. Her finnes det en rekke Premier League lag, men for oss som liker Tennis er det et sted som gjelder, og det er Wimbledon som holdes fra 29. juni til 12. juli. Om du ikke er like heldig å få biletter kan man fortsatt gjøre arrangementet spennende med å følge med på hva nyhetene sier, se direkte eller ta del i spill på nettet. Wimbledon kommer til å bli en spektakulær turnering som vanlig der vi er spent på å se om det blir en kamp mellom Federer, Nadal, og Djokovic. Federer har trukket seg fra nestkommende French Open, så det står mellom Nadal (1.90 i odds for å vinne) og Djokovic (4.00). Mon tro om oddsen vil se annerledes fremover i en sport der hvilke av de topp-rangerte som er med ofte er en pekepinn på hva utfallet blir. Om du vil til Wimbledon gjelder det å booke biletter tidlig mens de fortsatt er til salgs, for det kommer uansett til å bli en folkefest.

Fotball i Liverpool
Byen på Englands vestkyst står mange nordmenn nær på grunn av deres verdensberømte fotballag Liverpool FC. Liverpool er selvsagt også godt kjent for Beatles, og bærer et stort preg av det på diverse kafeer, museer og utesteder. Uansett finnes det mye ved Liverpool som reisemål, og fotballen er én del av det. Årets sesong av Premier League har vist at Liverpool er blant de beste lagene i verden, og de har hittil spilt samtlige kamper i den hjemlige serien uten tap. Det betyr topp stemning på stadion, og en morsom opplevelse for deg som vil reise dit for å se kamp. Husk at det kan være vanskelig å få billetter om man ikke booker langt nok i forveien, så det gjelder å planlegge reisen i god til.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.