3 anbefalte hoteller i Barcelona

Barcelona Foto:Sergi LArripa/wikimediacommons Barcelona Foto:Sergi LArripa/wikimediacommons

Barcelona har de seneste årene utviklet seg til å bli et populært feriemål både sommer og vinter. Stadig flere velger å reise til Barcelona, og det er flere grunner til dette. Byen er lett tilgjengelig fra flere flyplasser i Norge, og prisene på flyvninger har gått ned. Her kommer vi med noen tips til hvilke hoteller du bør under et opphold i den katalanske hovedstaden.

Det er forskjellige prisklasser på hotellene vi skriver om i denne artikkelen, og alle ligger i Barcelona. Det er forøvrig ingenting i veien med å overnatte på forskjellige hoteller når man er i denne storbyen. Flere pleier å skifte hotell under ferieoppholdet, og da gjerne til et mer luksuriøst hotell under den siste natten av oppholdet.

Det er forskjellige prisklasser , men hvert enkelt hotell har sitt eget særpreg som fenget vår interesse.

Expo Hotel Barcelona

Det kryr ikke av hoteller med basseng i Barcelona, men Expo Hotel er unntaket. Dette hotellet ligger 2,3 kilometer utenfor sentrum, men med det godt utbygde kollektivnettet Barcelona har, så er ikke det noe problem. Expo Hotel er et firestjerners hotell med fasiliteter som restaurant, bassengbar og kafé.

Liker du å shoppe, så ligger kjøpesentrene L’Illa Diagonal og Bulevard Rosa like i nærheten av hotellet. Expo er ikke av de nyeste hotellene i Barcelona, men har en relativt god beliggenhet og ofte lav pris sammenlignet med andre hoteller.

Adresse: Carrer de Mallorca, 1-23, Barcelona

 

Barcelo Raval

Har du lyst til å bo i hjertet av Barcelona? Da bør du ta en nærmere titt på Barcelo Raval. Barcelo Raval ligger like ved gaten La Rambla del Raval. Dette er en mye mer avslappende gate enn La Rambla (hovedgaten) i Barcelona. Her kan man sette seg ned å nyte en kopp kaffe med palmetrærne like i nærheten.

Dette designhotellet har 186 gjesterom med gratis trådløs internett og luftkondisjonering. Interesserer du deg for interiør, så vil du ha mye pent inventar å beskue under hotelloppholdet hos Barcelo Raval. Bor du på hotellet utenfor turistsesongen og bestiller i god tid er prisen fra cirka 1000 kroner natten og oppover. Det er ikke ille for et nymotens hotell i hjertet av Barcelona.

Adresse for Barcelo Raval: Rambla del Raval, 17-21, Ciutat Vella, Barcelona

 

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Det desidert dyreste av våre anbefalte hoteller er Majestic Hotel & Spa Barcelona. Majestic Hotel ligger på Passeig de Gracia, som for øvrig er en av de største avenyene i Barcelona. Det er lite som kan måle seg med å avslutte dagen i bassenget på toppen av dette hotellet. Alle rommene har egen terrasse med en ganske så utrolig utsikt over byen.

Stilen på dette hotellet er hva som får mange til å bli tiltrukket av det. Majestic Hotel er en gammel bygning, men gjennom omfattende renovering har hotellet fått en svært god standard. Selv om hotellet har vært igjennom en omfattende renovering har man fortsatt klart å beholde den klassiske stilen.

En overnatting hos Majestic Hotel starter fra 1700 kroner.

Adresse for Majestic Hotel & Spa: Paseo de Gracia, 68 Barcelona.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.