Få mest mulig ut av din ferie for lavest mulig pris

Amsterdam Foto:Massimo Catarinella/wikimediacommons Amsterdam By Night Foto:Massimo Catarinella/wikimediacommons

En ferie som gir minner for livet er drømmen for mange. Kanskje man reiser til østen eller eksotiske steder i Karibien, eller foretrekker å slappe av på stranden i Spania eller i storbymetropoler som New York. Uansett hvor man reiser på ferie, er det viktig å fylle den med både opplevelser og minner som gjør tiden akkurat så verdifull som man hadde forestilt seg.

Det kan fort bli dyrt med en ferie, og kanskje man må reise utenom høysesongen for å få billigere billetter. Kanskje venter man på skattepenger eller feriepenger for å kunne bruke på ferien, men har lyst til å reise på vinteren før pengene kommer. Da er det godt det finnes mange gode tips til å kunne realisere feriedrømmen sin, både gjennom hvordan man finner de billigste flybillettene til hva man skal gjøre om man vil reise, men enda ikke har fått skattepengene.

Slik finner du de billigste flybillettene

Det finnes et utall søkesider på nettet som samler og sammenligner priser fra reiseselskap og flyselskap for deg. Dette er et godt sted å begynne når du leter etter rimelige flybilletter. Det lønner seg også å melde seg på nyhetsbrevene til de ulike flyselskapene for å alltid få de beste tilbudene først. Har du mulighet til å kjøpe billetten din på kort varsel kan du spare veldig mye på flybillettene dine når flyselskapene har tilbud. Husk at disse tilbudsbillettene er begrenset, så her må man være rask!

Hvordan få best pris på overnatting

Overnatting er ofte en stor kostnad på ferieturer. Hoteller er dyre i høysesongen, og vil man bo nær kollektiv transport, turistattraksjoner og der det skjer, øker prisen enda mer. Leter man etter hoteller i utkanten av byen vil man spare penger, men husk også å legge på ekstra kostnad for transport til og fra hotellet. Her er det også lurt å melde seg på nyhetsbrev til de forskjellige internettsidene som samler hoteller da de ofte har eksklusive tilbud til sine abonnementer. Sjekk alltid hotellets hjemmeside for å se om de har bedre tilbud enn de store hotellsidene.

Hva om man venter på feriepenger og skattepenger?

De dyreste turene er alltid i skoleferiene, og de som vil spare penger vil ønske å reise utenom ferien. Men siden sommerferien faller sammen med både utbetaling av skattepenger og feriepenger, er det ikke alltid lett å reise i vinter, før man har fått pengene sine. Det finnes heldigvis en mulighet for å kunne bestille drømmeferien før man har fått penger på konto, og det er veldig enkelt. Med et forbrukslån vil du få svar på din søknad på minuttet, og du kan raskt bruke pengene til å betale din ferietur. Vær sikker på at du har råd til å betale tilbake forbrukslånet. Det hender man kan få avdragsfri avbetaling over et visst antall måneder, men man må alltid betale renter på lånet. Derfor vil det bli litt dyrere å betale ferien med et forbrukslån, og dette må man legge inn i totalprisen før man velger å betale ferien med forbrukslån.

Spis god mat på ferien til lokalpris

Man skal kose seg når man endelig er på ferie, og god mat og drikke hører med til kosen på drømmeferien. Derimot kan det bli veldig dyrt å spise på hotellets restaurant og vestlige turistrestauranter 2-3 ganger om dagen. For å spare penger på mat på ferie uten å la det gå utover hverken kos eller kvalitet, vil det lønne seg å gå dit de lokale spiser. Spør betjeningen på hotellet om lokale perler, snakk med de du møter på gata. Gå rundt på kvelden og se hvor de lokale sitter. Disse restaurantene leverer garantert god mat i trivelige omgivelser, men til mye lavere priser enn turistrestaurantene. Dersom du liker et godt glass vin til maten, er det ganske vanlig i andre land å kunne ta med seg sin egen flaske inn på restauranten, noen ganger mot et lite gebyr. Slik kan du også spare penger på drikke til maten uten å måtte drikke en dårlig husets vin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*