3 smarte pakketips

3 smarte pakketips

For mange kan det å pakke til en kort tur være noe av det vanskeligste man gjør. Vanlige feil som å utsette pakkingen til siste liten eller å pakke med seg mye unødvendig er noen av de vanligste feilene. For noen kan pakking være null problem, men for oss andre er det supert med en liten huskeliste og noen gode pakketips på veien. Dersom du planlegger en helgetur er det bare til å lese videre; her kommer noen gode pakketips som forhåpentligvis vil være med på å gjøre pakkeprosessen så stressfri som mulig.

Skriv det ned
Dersom du er en av dem som alltid utsetter pakkingen til siste liten, er det lett for å glemme noe. Det kan derfor være lurt å starte tidlig – ikke med pakkingen – men med å skrive en huskeliste. Da kan du enkelt notere ned hver gang du kommer på noe som hadde vært lurt til å ha med. Dersom du lagrer listen i notater på mobilen din vil du alltid ha listen tilgjengelig slik at du enkelt kan notere etter hvert som du kommer på viktige ting du vil ha med. Et tips er å bruke den samme listen når du skal hjem – da unngår du å legge noe igjen fordi du enkelt kan bruke listen til å kryssjekke at du pakker med deg alt du hadde med – hjem igjen.

Velg riktig størrelse på bagen
Du har kanskje opplevd å ha pakket med deg alt for mye en gang? Dette er en typisk feil som ofte hender dersom du pakker i en bag som rommer for mye. Siden du har plass til mer vil du automatisk fylle bagen med unødvendige ting som du kanskje vil få bruk for, selv om du innerst inne vet, at du ikke kommer til å få bruk for det. En viktig ting å huske på når du holder på å pakke, er at dersom du bare skal være vekke i tre dager trenger du bare å pakke for tre dager. Ved å gå til innkjøp av en weekend bag herre i passelig størrelse vil du enkelt begrense hva du kan ta med deg. Dersom du i tilleg har en liten toalettmappe, kan du enkelt begrense hva du kan ta med deg av toalettsaker – da unngår du at bagen blir overfylt av unødvendig mange toalettsaker.

Planlegg etter aktiviteter og vær
Å bade uten badetøy eller å gå tur i regnet uten regntøy er ikke gøy. Derfor er noe av det viktigste du kan gjøre, å se på værmeldingen før du pakker. Dersom du ikke har sjekket værmeldingen på forhånd kan du tabbe deg skikkelig ut. Er det meldt regn og dere har planlagt uteaktiviteter, er det surt dersom du ikke har pakket med deg regnjakken. Husk å ALLTID pakk etter hvilke aktiviteter som er planlagt!
Vi håper at du – etter å ha lest tipsene – kanskje synes at pakkeprosessen virker mindre skremmende. Nå har du kanskje en idé om hva du skal pakke med deg? Husk å skriv det ned på pakkelisten din, men kanskje aller viktigst: Uansett hva du pakker eller ikke pakker, ønsker vi deg en fantastisk helgetur og krysser fingrene for at du husker å pakke ned alt du trenger!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*